Maandoverzicht van januari 2021, nieuw jaar maar nog gewoon een jaaroverzicht. In januari werden de maatregelen strenger dus vee konden we niet doen. Maar alsnog heb ik een aantal foto’s kunnen maken van wat er voor mij speelde in januari. Korte samenvatting, structuur weer terugkrijgen, een fibro aanval en vooral veel thuis tijd doorbrengen. Kijk je mee naar wat ik in januari 2021 allemaal meemaakte?

Begin januari waren we vooral bezig met opruimen. Zo begonnen we met het opruimen van de Kerstspullen, weer lekker een opgeruimd huis. Alleen de Kerstkaarten hebben we laten hangen maar ondertussen zijn deze ook opgeruimd. Doordat ik veel naar kantoor ben geweest had ik in december ook aardig wat strijkwerk verzameld. Het liefst doe ik dit gelijk na het werk, podcast aan of een vlog en aan de slag!

Halverwege de maand kreeg ik een grote fibromyalgie aanval. Deze aanval was geen verassing en voelde ik al enige tijd aankomen. De schade deze keer: een kleine brandwond op mijn vinger (ik heb ook wel eens een groot deel van mijn hand tweedegraads verbrand) en ik liet van alles uit mijn handen vallen. Binnenkort een artikel over wat een aanval bij mij inhoudt en hoe ik ervan herstel.

Mijn fibro-aanval was ook de laatste reden die wij nodig hadden om een nieuwe oven te kopen. De oude oven was nogal onhandig in gebruik en te klein. Deze paste mooi op dezelfde plek maar is veel gemakkelijker in gebruik en er kan meer in! Ook ging ik krachttrainingen weer oppakken (tot aan de fibro-aanval) eerst thuis en later onder begeleiding in de sportschool.

In het weekend probeer ik zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Op zaterdag op de fiets de laatste boodschappen halen en op zondag een rondje wandelen of fietsen. Het laatste weekend van januari was het heerlijk weer dus heb ik de camera meegenomen en gelijk foto’s gemaakt.

Zoals je ziet in dit maandoverzicht is er nog genoeg gebeurd in januari en hebben we ons niet hoeven te vervelen. Nu op naar februari, weer terug naar kantoor en niet te vergeten mijn verjaardag.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *